Liikunta

KEILAUS:

Diabetesyhdistys on varannut VesiPekan keilahallista yhden radan maanantaisin klo 10-11.K

Keilaus maksaa jäseneltä 3 euroa/kerta.
Maksu yhdistyksen tilille FI33 5381 0340 0189 26.
Jäsenkortti esitettävä keilaamaan tultaessa.
Yhteyshenkilönä toimii Seppo Palokangas puh. 040 730 0940

10 KERRAN UINTI- TAI KUNTOSALILIPPU PUOLEEN HINTAAN

Voit ostaa 10 kerran uinti- tai kuntosalilipun puoleen hintaan kerran vuodessa. Ensimmäisellä kerralla on hankittava myös henkilökohtainen ranneke (10 €), jonka maksat itse. Sarjalippu ladataan rannekkeeseen ja sillä voit käydä uimassa tai kuntosalilla kerran viikossa. Edun saat esittämällä jäsenkorttisi VesiPekan kassalla.

Liikuntatoimen ohjatut liikuntaryhmät syksy 2021: https://www.raahe.fi/sites/raahe.fi/files/liitetie...

Jatketaan samalla tyylillä kuin viime kaudellakin; päätavoite harjoituksessa on
lihaskunnon ja voimatasojen säilyttämisessä ja kehittämisessä, mutta tehdään myös tasapainoa kehittäviä sekä nivelten liikkuvuutta parantavia harjoituksia. Hyödynnetään Raahelasta löytyviä välineitä, kuten keppejä, kuminauhoja, käsipainoja ja gymstickejä.

Mukaan juomapullo ja mukavat sisäliikuntavaatteet.
Huom, tatamilla/painimatolla ei saa olla kengät jalassa, tossut ok.