Liikunta 2017

OHJATTU LIIKUNTA:
Raahen kaupungin liikuntatoimi järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä. Osallistuminen ohjattuun liikuntaryhmään on turvallinen tapa aloittaa liikunnan harrastaminen.

Kts. Matalan kynnyksen liikunta
Kts. Ikäihmisten liikunta

Liikuntatoimen järjestämät ryhmät ovat maksuttomia. Poikkeuksen tekevät vesijumpat, joissa uimahalli perii uintimaksun.

Raahelan maksuton kuntosalistartti alkaa torstaina 5.10.2017 (klo 14.30 - 15.30). Ilmoittautuminen puh. 040 135 6947. Kuntosaliohjausta ensikertalaisille ja aiemmin käyneille.

UIMINEN JA KUNTOSALI:
Yhdistys tukee jäsenten liikuntaharrastusta Kuntokeidas VesiPekassa, voit ostaa 10 kerran uinti- tai kuntosalisarjalipun puoleen hintaan.

Huom! Ensimmäisellä kerralla on hankittava myös henkilökohtainen ranneke (10€), jonka itse maksat. Sarjalipulla voit käydä uimassa tai kuntosalilla kerran viikossa. Edun saat esittämällä jäsenkorttisi VesiPekan kassalla.

Senioripassi (35€/vuosi) on edullinen tapa harrastaa liikuntaa mm. VesiPekassa ja Raahelassa.
Senioripassin voivat hankkia 63 vuotta täyttäneet henkilöt.
Lue ohjeet senioripassin käytöstä Vesipekassa täältä

KEILAUS:
Liikuntatuen voit saada vaihtoehtoisesti keilaukseen.Yhdistys on varannut VesiPekan keilahallilta yhden radan maanantaisin klo 12-13.
Jäsenen osuus on 4 euroa/kerta.
Maksu on suoritettava yhdistyksen tilille FI33 5381 0340 0189 26.
Jäsenkortti esitettävä keilaamaan tultaessa.
Yhteyshenkilönä toimii Jouni Kukkonen p.041 449 9261.