Ajankohtaista

Toimintatilassa tapahtuu ulkona ja sisällä. Maanantaina 31.5. AVOIMET OVET osoitteessa Rantakatu 7E, pidennetyllä aukiololla klo 12-18. Pihalle varamme tikka- ja mölkkypelin, vaikkapa pienen kisailun merkeissä.

Sisällä perinteinen tuotteiden sokeripalanäyttely ja sokeripala-arvaus, jossa paras arvaaja palkitaan. Myynnissä kiristämättömiä Karkelon sukkia, ruokakirjoja, adresseja ja rannekkeita.

Tulehan käymään ja tuo kaverisikin. Kahvia ja mehua tarjolla. Tervetuloa!

Huom. Muistammehan rajoitukset, käsidesiä ja maskeja saatavilla.

--------------------------------------------------------

ROKOTUSASIAA

Jos et ole vielä saanut koronarokotusta..

Koronarokotusta varten on varattava aika. Koronarokotuksen ajanvarauksen takaisinsoittonumero on 040 135 8540 ja on avoinna ma-pe klo 8-14. Kun soitat takaisinsoittoon, ei tarvitse muuta kuin odottaa tietoa soiton rekisteröitymisestä ja tämän jälkeen jäädä odottamaan takaisinsoittoa. Uudelleen ei kannata numeroon soittaa, sillä takaisinsoitto rekisteröi vain yhden puhelun kustakin numerosta.

------------------------------------------------------

Diabeetikon sosiaaliturva 2021 -opas on päivitetty. Saat sen ladattua käyttöösi allaolevasta linkistä:https://d-kauppa.diabetes.fi/product/184/diabeetikon-sosiaaliturva-2021---ladattava-opas

-----------------------------------------------------

Tietoa mm. silmäpohjakuvauksista. Ajan voi varata Raahen sairaalan Silmätautien klinikan (Coronaria) puhelinnumerosta 040 185 7492. Silmätautien klinikka on sairaalan toisessa kerroksessa entisen leikkaussaliosaston tiloissa.